25 Mayıs 2012 Cuma

AÇIKLAMA: AB Programları "Hibe Destekleri"

AÇIK HİBE PROGRAMLARI
IPARD AB Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri 6 Etap Çağrısı Yayınlandı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülmekte olan IPARD Hibe Programı kapsamında 20 ilde tarımsal işletmelere 1.000.000 Euro'ya kadar hibe desteği verilecek. Hibe Programı kapsamında et ve süt sektöründeki üreticiler, et ve süt işleme ve pazarlama faaliyeti gerçekleştiren işletmeler, meyve-sebze işleme, su ürünleri, kıyı balıkçılığı ve kırsal turizm alanında faaliyet gösteren/gösterecek üretici, işletme, kooperatif ve üretici gruplarına hibe desteği verilecektir. Projeler için son başvuru tarihi 9 Temmuz 2012'dir. 
**
İzmir Kalkınma Ajansı tarafından İzmir'de kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik 2012 Doğrudan Faaliyet Desteği başlamıştır. Program kapsamında İzmir'de önceliklere uygun projelere 85.000 TL'ye kadar destek sağlanacaktır. Projeler için son başvuru tarihi 9 Kasım 2012'dir. 
**
Kredi Garanti Fonu tarafından AYF ile işbirliğinde KOBİ'leri geliştirmek, yeni yatırımları desteklemek, kırsal kesimdeki girişimciliği artırmak, kırsal kesimdeki nüfusu yerinde tutmak ve istihdamı artırmak amacıyla 112.5 Milyon Euro'luk bir kaynak tahsis edilmiştir. 

EĞİTİM VE SEMİNERLER
Hayvancılık Hibe, Kredi ve Teşvikleri Seminerleri (8 Haziran 2012 Cuma, İzmir) (9 Haziran 2012 Cumartesi, İstanbul)
Kipu Kurumsal Kaynak Geliştirme Merkezi tarafından 8 Haziran 2012'de İzmir'de ve 9 Haziran 2012'de İstanbul'da Hayvancılık Hibe, Kredi ve Teşvikleri Semineri düzenlenecektir. Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyorsanız ya da göstermek istiyorsanız, gerçekleştireceğiniz yatırımınızda hibe ve kredi imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, ancak mevcut destekler, hibe ve kredi olanaklarıyla ilgili doğru bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız seminerlerimizi kaçırmayınız.

İNSAN KAYNAKLARI
Kipu Kurumsal Kaynak Geliştirme Merkezi'nin İzmir merkez ofisinde istihdam edilmek üzere Yönetici Asistanı aranmaktadır.

Hiç yorum yok: